Ciuperci marinate

  • Ingrediente necesare pentru compozitia a 4 portii de ciuperci marinate:

ciuperci
o ceapa
doua linguri de suc de lamaie
doi catei de usturoi
doua frunze de dafin
1/2 lingura de maghiran
o lingura de zahar
sare si piper negru
un pahar de vin alb
patrunjel

  • Mod de preparare:
Taiati ceapa marunt si lasati-o sa se caleasca intr-o cantitate redusa de vin, timp de cateva minute.
Adaugati ciupercile spalate, sucul de lamaie si condimentele, frunzele de dafin si maghiranul. Lasati la fiert 15 minute pana la evaporarea lichidului.
Adaugati usturoiul si restul de vin pana da in clocot, apoi lasati sa se raceasca.
Presarati cam o lingura de patrunjel proaspat.
Preparatu trebuie servin dupa cateva ore.
Pofta buna!

0 comentarii:

Toate drepturile rezervate © Carte de bucate 2008